logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.
FOLLOW US

Urmareste-ne

Rezervari 0748325653
Sus

Meniul de Sărbători

 / Noutati  / Meniul de Sărbători
8 dec.

Meniul de Sărbători

Știm că anul acesta, sărbătoarea de Crăciun va fi cu totul diferită. Vom sta separat, fiecare în casa lui, dar cu gândul la momentele viitoare pe care le vom petrece împreună. In aceasta perioada, protejează-te, fii responsabil, si stai in casa, iar noi venim la tine cu preparate speciale pentru Masa de Crăciun, in condiții de siguranță si igiena maxima.

Preparatele din oferta “Masa de Crăciun” – se pot comanda in perioada următoare accesând secțiunea dedicata, pana cel târziu la data de 21 decembrie (luni) si vor putea fi livrate sau ridicate miercuri (23 decembrie) si joi (24 decembrie).

Livrările se fac conform programului standard de livrări, dar produsele se pot si ridica direct din restaurant. Programarea comenzilor se face in ordinea primirii lor. Numărul de comenzi pe care le putem procesa pentru Masa de Crăciun este limitat si de aceea va încurajăm sa plasați comanda cat mai repede pentru a va asigura livrarea la data dorita de dumneavoastră.

Comenzile de peste 150 Ron se confirma după plata avansului de 50%. Produsele se livrează in recipiente de unica folosință.

C M
Nu Sunt Comentarii

Lasă un Răspuns