logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.
FOLLOW US

Urmareste-ne

Rezervari 0748325653
Sus

MASA DE PASTE 2020

 / Noutati  / MASA DE PASTE 2020
5 apr.

MASA DE PASTE 2020

Știm că anul acesta, sărbătoarea de Paște va fi cu totul diferită. Vom sta separat, fiecare în casa lui, dar cu gândul la momentele viitoare pe care le vom petrece împreună. In aceasta perioada, protejeaza-te, fii responsabil, si stai in casa, iar noi venim la tine cu preparate speciale pentru Masa de Paste, in conditii de siguranta si igiena maxima.

Preparatele din oferta “Masa de Paste 2020” – se pot comanda in perioada urmatoare accesand sectiunea dedicata, pana cel tarziu la data de 15 Aprilie (miercuri) si vor putea fi livrate sau ridicate Vineri (17 Aprilie) si Sambata (18 Aprilie).

Livrarile se fac conform programului standard de livrari, dar produsele se pot si ridica direct din restaurant. Programarea comenzilor se face in ordinea primirii lor. Numarul de comenzi pe care le putem procesa pentru Masa de Paste este limitat si de aceea va incurajam sa plasati comanda cat mai repede pentru a va asigura livrarea la data dorita de dumneavoastra.

Comenzile de peste 150 Ron se confirma dupa plata avansului de 50%. Produsele se livreaza in recipiente de unica folosinta.

Cosoreanu Marius
Nu Sunt Comentarii

Lasă un Răspuns